Debreceni Aneszteziológiai Napok

Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaink!

HA október, akkor DAN! A 17. alkalommal rendezett Debreceni Aneszteziológiai Napok az országos kongresszus mellett hagyományosan az egyik legkedveltebb és legkeresettebb seregszemléje az aneszteziológiai és intenzív terápiás szakmának.
Munkatársaimmal örömmel igyekszünk minden évben megfelelni ennek az egyre fokozódó érdeklődésnek.

A Pro Anaesthesia Debreceniensi díszoklevél idei két kitüntetettje az északkelet-magyarországi régió két olyan meghatározó egyénisége, akik nem csak saját munkahelyükön, hanem a szakképzési régiónkban is kollégák generációit vezették be az aneszteziológia és intenzív terápia rejtelmeibe: Dr. Hallay Judit tanárnő és Dr. Nagy Géza tanár úr.

A „PhD a régióban” előadást idén Asztalos László tartja, aki a neuromuszkuláris junkció működésének klinikai kutatásával foglalkozik.

Tematikus előadásaink összeállításakor a szokások szerint azt tartottuk szem előtt, hogy a nemzetközi szakmai közvéleményt az utóbbi időben leginkább foglalkoztató témákról, új evidenciákról, illetve korszerű kezelési elvekről átfogó képet kapjanak a résztvevők. Nagyszerű hazai és külföldi előadók a garanciái a magas színvonalú előadásoknak. Külön megtiszteltetés, hogy idén a genfi Egyetemi Klinikákról és a Mayo Klinikáról is üdvözölhetünk előadót.

Ahogy a korábbi években is, idén is számos gyakorlati orientációjú kurzus zajlik a kongresszussal párhuzamosan. Mind a graduális, mind a posztgraduális képzésben egyre jobban „belakjuk” a szimulációs központot. Idén már csaknem egész napot betöltő nehéz légút kurzussal indítjuk a programot, a már szokásosnak mondható „Agyhalál és donorellátás” kurzus mellett. A konferencia helyszínén, a plenáris előadásokkal párhuzamosan aztán bronchoscopia, ALS, és alapszíntű ultrahang kurzust rendezünk. Reméljük, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy érdeklődésre tartanak majd számot.

A helyszín a konferenciarendezésre ideális Kölcsey Központ, a szervező csapat az évek óta professzionálisan teljesítő Convention Budapest Kft – minden háttér adott, hogy sikeres konferenciát rendezhessünk.

Őszintén reméljük, hogy 2019-ben a konferencia vendégeként üdvözölhetjük. Szeretettel várjuk Debrecenben!

Prof. Dr. Fülesdi Béla
egyetemi tanár

További információ és jelentkezés:

A regisztrált résztvevők számára 2020. december 31-ig online elérhetők lesznek az eladások.

Frissítés dátuma: 2020.10.09.